لوز بادام ( یزدی )

 

موارد لازم:

  • شکر 200گرم
  • پودر نارگیل 300گرم
  • پودر قند 6 الی 7 قاشق غذاخوری
  • وانیل کمی
  • هل یک قاشق چای خوری
  • گلاب نصف فنجان
  • اب نصف فنجان
  • ارد 3قاشق

دستور پخت

اول اب وگلاب وشکر را مخلوط کرد وروی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد در حدی که شکر اب شود بعد وانیل وارد را اضافه می کنیم واز روی حرارت بر می داریم و خوب هم می زنیم تا ارد گلوله نشودوقتی مطما شدیم که گلوله ای از ارد در ان نیست دو بار روی حرارت می گذاریم و پودر نارگیلی که کمی اسیاب کردیم وپودر قند وپودر هل را یکجا اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم و همه را خوب مخلوط می کنیم وبلا فاصله داخل قالبی که کاغذ روغنی گذاشته ایم می ریزیم وروی انرا صاف مکنیم می گذاریم تا خنک شود قبل از اینکه کاملا سرد شود برش های کوچک به شکل لوزی میزنیم این شیرینی باید در ظرف در بسته نگهداری شود والا خشک می شود . دستور از ساجده

نکات مربوط به تهیه لوز نارگیل ( یزدی )

این شیرینی رو با بادام و نارگیل و پسته هم تهیه میکنن .
 
منبع:سفره خونه
+ نوشته شده توسط سحر محرابی پری در دوشنبه بیست و چهارم اسفند 1388 و ساعت 8:41 |